Home‎ > ‎Google Classrooms‎ > ‎

sem2-(2014-2015)

Preambul: Pe aceasta pagina sunt listate cursurile /disciplinele pentru care au fost deschiseGoogle Classrooms in sem 2, anul universitar 2014-2015. Fiecare clasa virtuala prezinta informatii detaliate despre curs si activitatile asociate cursului; STUD vor avea acces la toate informatiile si serviciile oferite de Google Classroom NUMAI dupa ce STUD se inroleaza in clasa corespunzatoare!

Atentie:
 STUD trebuie sa obtina o adresa de tip nume.prenume@credis-virtual.net de la PROF; STUD vor trimite un mesaj de prezentare (de pe orice adresa email) la adresa email a profesorului, specifica fiecarui curs (vezi adresele mai jos!). Ca raspuns, PROF transmite adresa de tip "...@credis-virtual.net" atribuita studentului; STUD oate folosi aceasta adresa numai pe durata anului universitar 2014-2015.

Model - mesaj de mesaj de prezentare
Subiect: PREZENTARE
Textul mesajului: "Sunt studentul {inserati nume complet, ca la catalog}, inrolat la programul de studii {inserati denumirea programului de studii}. In anul universitar 2014-2015, sem 2, voi participa la cursul {inserati numele cursului}".


LISTA claselor virtuale implementate pe platforma Google Classroom:
  • TIC11(2015) - TIC(restantieri si mariri de note) > Aceasta clasa virtuala este destinata STUD=FPSE11, adica din anul I (2014-2015), sem 1, care se afla in situatia de restantieri TIC; de asemenea, este destinat STUD care doresc marire de nota la disciplina TIC.
    • email(PROF):   prof.logofatu.s2@credis-virtual.net

Comments